Om Odal Orienteringslag

Odal Orienteringslag ble stiftet i 1988. Fram til da ble orienteringen i Odalskommunene tilrettelagt av Slåstad IL og Nord-Odal OL. Idrettslaget er i dag enn aktiv o-klubb som deltar på orienteringsløp over hele verden. 

Odal O-lag ønsker å tilrettelegge for fysisk aktivitet og orientering i kommunene. Har du ikke erfaring med orientering fra før, oppfordrer vi deg å møte og begynne. Alle er velkomne uansett ferdighetsnivå. Vi tilbyr treninger for både barn og voksne. Våre treninger er av utdannede  trenere med erfaring med orientering over flere år. 

Odal Orienteringslag arrangerer flere løp i året. De mest kjente er Postjakta (treningsløp) og Odalsløpet 

Odal Orientering og DNT tilbyr Stolpejakt rundt om Odalen. Tilbudet er et lavterskel turtilbud for alle. Du laster ned appen Stolpejakten på telefonen, registrerer deg og får tilgang på kart og stolpeplassering.

Ofte stilte spørsmål

Du kan sende e-post til denne adressen: post@odalolag.no

Deretter oppgi navn, fødselsdato, adresse tlf, og e-post. Eller du kan klikke "Bli Medlem" på nettsiden.

Lik oss! Vi oppdaterer regelmessig på Facebook. Her vil du få oppdatering på treninger, arrangementer el. lignende. I tillegg oppdaterer vi ofte på nettsiden vår.

Vi oppfordrer løpere å ha et kompass, men brikke kan du låne hos oss. Vi bidrar alltid med kart og lånebrikker. I tillegg har du muligheten til å kjøpe orienteringstøy levert av Trimtex.

Vi har en medlemskontigent på 150,- fra 17 år. 100,- for barn under 16 år. For Postjakta tilbyr vi sesongkort, 200,- for voksne og 50,- for barn. Med dette sesongkortet kan du delta på alle løp i Postjakta for denne sesongen.