Vintertrening på Kongsvinger

Postet av Knut Egil Sjønneng Sjøen den 24. Jan 2016

Nå var det helg igjen og det betyr Tren og Bad! Den 23/1 møtte 11 odølinger opp ved Kongsbadet for å trene. Det som er litt spesielt er at dette opplegget er åpent for alle o-løpere i Glåmdalsdistriktet. Dessverre møtte det bare opp odølinger denne gangen, men vi får håpe på bedre oppmøte fra de andre klubbene neste gang. Skisesongen har jo begynt, så det er nok en av grunnene.

Øyvind hadde planlagt ett opplegg med to økter, og det fungerte fint nå som den verste kulda har sluppet taket. Vi begynte med en joggerunde rundt Sentrum videregående og fortsatte med en aktivitet som heter: Klypestafett! Konkurransen om å bli klypemestre var hard, men til slutt sto vi igjen med to seiersherrer. Jeg gratulerer Samuel og Henrik med seieren, men Torstein og Emil kom på en ærefull andreplass! I kulda er det virkelig en utfordring å løpe konstant over lengre tid, men klypemestrene greide det, de! Vi gratulerer!! Økt 2 innebar en splittelse av gruppa og Torstein, Henrik, Sondre og Samuel ble med Øyvind på en løype opp til festningen og de andre ble med Martin til Tråstad ungdomsskole.

Tema for dagen var konsentrasjon under stress og å lese kart i fart. De oppmøtte var som følger: Samuel, Sondre, Torstein, Emil, Simeon, Petter, Henrik, undertegnede og arrangørene Ole Kristian, Martin S og Øyvind.

Tren og Bad kan anbefales til alle som ønsker å starte sesongen med litt vintertrening! Vi sees.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Knut Egil Sjønneng Sjøen