Odal OL Orientering

Odal OL Orientering

Finn Fram-dagen 2019 i Odalen

Postet av Odal OL Orientering den 28. Apr 2019

FINN FRAM DAGEN 2019 I ODALEN – ÅPNING VED UTESCENA PÅ SAND SØNDAG 5.MAI KL 13.00

Stolpejakta og Odalten tur-orientering er i gang.


Enten du er "gammel traver" eller helt fersk: 

I jakten på Stolper i nærområdene på Sand og Tronbøl Skarnes og/eller er ute etter røde og hvite flagg står du nå foran mange fine opplevelser rundt omkring i Odalsbygdene. Og det beste - du kan ta deg ut i naturen når du selv vil. Når sola varmer kroppen.. eller kanskje så sent på kvelden at du kan stå på en åskam og se den gå ned? Hva med et nattlig besøk - om du tør? Naturen sover ikke! Uansett vær, sted, tid og humør: Stolper og postflagg venter på deg!Brosjyrer med informasjon og kart er spredt på bensinstasjoner, butikker, overnattingssteder, rådhus, skoler mm. 

Du finner også opplegget med kart og registreringssystemer ved å laste ned Stolpejaktapp gratis fra App Store eller Google Play på din smarttelefon. Appen brukes for registrering av stolper ved å skanne QR-koden.

Tur-orientering Odalten finner du ved å logge inn på turorientering.no og søke opp Odal o-lag. Der kan du laste ned kart, og du finner registreringssystemet hvor du legger inn kodene, 


Du får instruksjon og hjelp for å komme i gang – og pølsegrillen er klar.


Vel møtt!

Odal Orienteringslag og DNT -Odal


0 Kommentar

162 løpere på Odalsløpet 2019

Postet av Odal OL Orientering den 28. Apr 2019

Smilende kom løpsleder Kari Vikerhaugen etter å ha gjennomført Odalsløpet 2019 med de andre medlemme i orienteringsklubben. Det var tilsammen 162 deltakere som fikk prøve ut det nye kartet på Nordsetberget ved SIAP søndag formiddag. Været ble bedre enn meldt, og glade løpere var til å se overalt. 

Odal O-lag takker alle deltakere og frivillige orienteringsløpere som hjalp til med årets Odalsløp. Uten dere ville det ikke blitt så flott!


0 Kommentar

Postjakta 2019

Postet av Odal OL Orientering den 7. Apr 2019

Postjakta 2019

Årets postjakt består av 8 løp. Premiering til alle som fullfører minst 5 av 8 løp. Vi starter opp den 10. mai på Skarnes (Skogtun) og avslutter med klubbmesterskap 22. september. Sommeravslutning er 14 juni ved Trondsbu.

Nyhet for denne sesongen er at vi tilbyr mosjons-løype 31. mai og 23. august. Dette er en lett løype for de som ønsker en litt lengre treningstur.
Vi sees!

VI TILBYR SESONGKORT (200 kr for voksne og 50 kr for barn).


Postjakta_2019.pdf


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline