O-Dalten åpner i dag.

Postet av Odal Orienteringslag den 4. Mai 2024

Turer kan kjøpes på nett. Link: https://www.turorientering.no/next/orienteering/organizer/222

Gå inn på turer eller turpakker. Grønn tur er gratis.

Du finner brosjyre her:  

Esso Sand, Mo-sentret(Spar),Skarnes Sport og i servicekontoret i Sør og Nord-Odal . 
NB! Problemer med Tur-o-appen.

Postet av Odal Orienteringslag den 20. Jun 2019

Vi vil informere om at Norges Orienteringsforbund sliter for tiden med å få turorientering-appen på Android (Google Play) til å fungere. Dette er årsaken til hvorfor man ikke får lastet ned kart. Heldigvis jobber de med løsning.

iOS (Apple) funker derimot som den skal.Finn Fram-dagen 2019 i Odalen

Postet av Odal Orienteringslag den 28. Apr 2019

FINN FRAM DAGEN 2019 I ODALEN – ÅPNING VED UTESCENA PÅ SAND SØNDAG 5.MAI KL 13.00

Stolpejakta og Odalten tur-orientering er i gang.


Enten du er "gammel traver" eller helt fersk: 

I jakten på Stolper i nærområdene på Sand og Tronbøl Skarnes og/eller er ute etter røde og hvite flagg står du nå foran mange fine opplevelser rundt omkring i Odalsbygdene. Og det beste - du kan ta deg ut i naturen når du selv vil. Når sola varmer kroppen.. eller kanskje så sent på kvelden at du kan stå på en åskam og se den gå ned? Hva med et nattlig besøk - om du tør? Naturen sover ikke! Uansett vær, sted, tid og humør: Stolper og postflagg venter på deg!Brosjyrer med informasjon og kart er spredt på bensinstasjoner, butikker, overnattingssteder, rådhus, skoler mm. 

Du finner også opplegget med kart og registreringssystemer ved å laste ned Stolpejaktapp gratis fra App Store eller Google Play på din smarttelefon. Appen brukes for registrering av stolper ved å skanne QR-koden.

Tur-orientering Odalten finner du ved å logge inn på turorientering.no og søke opp Odal o-lag. Der kan du laste ned kart, og du finner registreringssystemet hvor du legger inn kodene, 


Du får instruksjon og hjelp for å komme i gang – og pølsegrillen er klar.


Vel møtt!

Odal Orienteringslag og DNT -OdalTur-O-sesongen er åpnet

Postet av Odal Orienteringslag den 30. Apr 2016

DNT Odal og Odal ol hadde i dag et felles arrangement fra Øktnerstein (Fellestur til den den nye gapahuken på Mangsethøgda og åpning av denne + åpning av den 46 utgaven av Odalten). Værvarslingen for dagen var ikke god, 30 - 40 med våt nedbør. Heldigvis slo ikke dette til, men mange av de aktuelle deltagerne hadde nok blitt skremt av spådommen. Det høres kanskje ut som om arrangørene ble alene, men slik var det ikke. Bra oppslutning, men på en godværsdag hadde vi vært flere.

Et bilde viser startstedet hvor arrangørenes vimpler er plassert på hver side av den kjente Øktnerstein. Et annet bilde viser gapahuken oppe på Mangsethøgda. Et tredje bilde viser en av dekorasjonene som Silje E. Øktner laget på huken (Dikt av hennes bestefar Johan Øktner). Det fjerde bilde viser Tonje på veg ned igjen for å finne dagens 2 siste poster.ODALTEN 2016

Postet av Odal Orienteringslag den 25. Apr 2016

Lørdag 30. april åpner vi vår 46. tur-o-sesong. Startstedet i år er ved Øktnerstein og tidspunktet er kl. 11:00.

Denne dagen har vi fellesarrangement med DNT Odal.

Vi tilbyr salg av tur-o-konvolutter ved Øktnerstein og veiledning i bruk av kart og kompass på vei opp til Magnsethøgda, mens turlaget arrangører samtidig en fellesturen opp til den nye gapahuken på Magnsethøgda.

Med i turfølget er Knut Hvithammer. Ordføreren vil gjøre sitt for at gapahuken skal få en verdig åpning.

Utsikten over Odalen på turen opp og ned er kjempeflott. I tillegg vil det bli ennå flere ting å se på når dere kommer opp....????.

Kom - dette blir spennende.

OBS! Det er ingen parkeringsplass ved Øktnerstein så vi anbefaler dere enten å parkere på Øktner eller ved Damlitjernet.