Turorientering i Odalen (Odalten) sesongen 2022

Postet av Odal Orienteringslag den 3. Apr 2022Sesongen 2022

starter opp 10. april (plamesøndag).

OBS! - OBS!. Norges Orienteringsforbund har utviklet ny app for turorienteringsesongen 2022. Den heter der samme som den gamle turorientering.no. Det er viktig at du sletter den  gamle appen og før du laster opp den nye. Appen finner du på App Store eller på Google Play. Du må huske å opprette nytt passord. 

Etter at du er pålogget kan du kjøpe tur-o-opplegget vårt eller bare enkelt-turer. Hele turopplegget koster 200 kroner, enkeltturer 75 kroner

Orienteringsforbundet lovet at vi kunne legge inn redusert pris for familiemedlemmer. Vi tror ikke de har funnet ut av dette ennå, så da gjør vi som så: Hovedmedlemmet i familien betaler 200 kr mens øvrige ingenting. De må bare registrere seg med navn. Når hovedpersonen har betalt avgiften, kan han skrive ut så mange kart han bare ønsker og alle kan registrere sin postbesøk.

En av nyhetene i appen er at vi nå kan regisrere våre postbesøk ved å laste ned QR-koden som står på postflagget. Det er fortsatt bokstavkoder på postene.

I år har vi poster i områdene ved Damlitjennet, Langmyra ved Sand og i Trondsbumarka. OBS! I Trondsbumarka kommer ikke postene på plass før 6. juni (pga teleløsning). Vi har satt ut 50 poster. Mange av dem er felles med stolpene i Stolpejakten.

I disse dagene setter vi ut postene. Vi har erfart at det er noe snø i skogen og is i stiene. Jeg anbefaler brodder fram til våren dukker opp for ordentlig.

Vi deler ut brosjyrer i postkassene til de som bor nærheten av våre tur-o-områder (Tronbøl og Sand). 

Vi legger ut brosjyrer hos:


SØR-ODAL: Skarnes Sport, Sandgrunn, Slomarka, Jokern på Slåstad og Maarud Gjestegaard i Finnholt.

NORD-ODAL: Esso-stasjonen i Sand, Milepelen og Mo-sentret.


Her kan du kjøpe turer på nett: https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/222


Med vennlig hilsen
Odal OL
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.